TROUWEN IN CUIJK TIJDENS CORONA

13 september 2020

Heel intiem (corona proof) trouwen in Cuijk. Toen M mij via Instagram een berichtje sturen met de plannen voor hun dag en dat ze daar toch wel heel graag een fotograaf bij wilden hebben maakte mijn hart een sprongetje. Want ook al is het klein en intiem het is een bijzonder moment waarvan het zo fijn is foto’s te hebben.

Het eerst deel van de zonovergoten dag vindt bij T&M thuis plaats. Als ik aankom is de bruidegom al aangekleed. De bruid heeft zich al opgemaakt en wil graag wat foto’s van getting ready. Eerst maak ik wat detail foto’s van de accessoires van de bruid. Haar verlovingsring, armband, oorbellen en haar tasje. Daarna vertrekt het bruidspaar richting het gemeentehuis in Cuijk om daar te gaan trouwen. Ze worden opgehaald in een hele toffe oldtimer cabrio. Familie en vrienden van het bruidspaar hebben zich al verzameld voor het gemeentehuis. In verband met de Corona maatregelen mag alleen het bruidspaar en hun getuigen naar binnen dus ook ik moet buiten wachten.

Na het officiële gedeelte en de eerste felicitaties gaan we samen met de ouders naar de kloostertuin in Sint Agatha. Een prachtige en rustgevende plek waar de bruidsreportage gaat plaats vinden. Na de reportage gaan we terug naar het huis van T&M waar de tuin prachtige is aangekleed en gestyld door de bruid! De zus en vader van de bruid hebben een heerlijke taart gebakken met een heerlijk glaasje champagne. Na de taart gaat het bruidspaar en familie naar de Romein aan het water in Linden voor de lunch. Hier schiet ik de laatste foto’s en dan neem ik afscheid van het bruidspaar en wens ze een nog een hele mooie dag toe. 

Bruidsjurk: Mulberry via Zalando Pak: Selected Homme via Zalando Trouwringen: Kamado Jewels Oorbellen bruid: Edelsmid Le Blanc Lunchlocatie: Romein aan het water

SHARE THIS STORY