BRUILOFT UTRECHT IN SEPTEMBER

13 november 2020

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden het kennismakingsgesprek met J&V. We spraken af midden in Utrecht bij ‘t koffieboontje met een lekkere kop koffie en thee 😉 in mijn geval. We spraken over van alles, hoe ze elkaar hebben ontmoet, het huwelijksaanzoek, hardlopen en natuurlijk ook hun bruiloft in september 2020.

De bruiloft van J&V vind plaats op een prachtige nazomerse dag. Als ik arriveer bij het ouderlijk huis van V schijnt het zonnetje heerlijk in de strak blauwe lucht. Binnen legt de kapper de laatste hand aan het haar van V. Daarna volgt een aankleed moment en niet veel later volgt de ‘firstlook’. Er wordt getoast en een lekker broodje gegeten voordat we in de auto stappen richting Utrecht voor de bruidsreportage.

Het bruidspaar heeft elkaar leren kennen in Utrecht waar ze beide studeerde. De bruidegom is geboren en getogen in hartje Utrecht. Dat maakt het Wilhelminapark dus ook de plek voor de bruidsreportage. We lopen een rustig rondje door het park en genieten van deze prachtige dag en alle liefde.

Als J&V vertrekken richting de aanlegplaats voor de boot (!), ga ik alvast richting de parel van Zuilen. Vrienden en familie stromen ook binnen. Ik fotografeer vast wat details en dan is het wachten op het bruidspaar. Deze komen aan per boot, hoe tof is dat! Wat volgt is een prachtige ceremonie vol humor, liefde en af een toe een mooie traan. Want jongens de persoonlijke vows van het bruidspaar naar elkaar zijn werkelijk prachtig!

Na de ceremonie word er getoast en ontvangt het bruidspaar op 1,5 meter hun gasten. Het blijft raar want op deze bijzondere momenten wil je elkaar een dikke knuffel geven. Maar helaas hebben we nog steeds met corona te dealen. Maar misschien juist daarom is het prachtig om de liefde te vieren met een bruiloft in deze tijd want: LET LOVE RULE!

SHARE THIS STORY