Bruiloft

Origineel, intiem en persoonlijk daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Bruiloften die bij mij passen zijn van levensgenieters en durfallen die graag buiten de gebaande paden gaan, zichzelf durven te zijn. Ik fotografeer puur en ongedwongen met oog voor details.

Een complete bruidsreportage is er vanaf €950. Daarbij is inbegrepen: 6 uur fotografie, 200 foto’s in een online gallery & download, klein bruidsalbum en een preview binnen één week na jullie bruiloft

Werkwijze

Een dag om nooit te vergeten. Zo omschrijven de meeste koppels de dag waarop ze trouwden. Vaak zit dit niet in tastbare dingen maar in de kleine momenten. Je moeder die je helpt met het aantrekken van je jurk, de blik van je vader tijdens de ceremonie, het grapje van je broer gedurende het diner of die intense knuffel van je zus net voordat je gaat trouwen en  niet te vergeten jullie vrienden die helemaal los gaan op de dansvloer. Deze in eerste instantie kleine momenten zijn juist voor mij de essentiële details die het jullie verhaal maken. Om dit verhaal vast te mogen leggen en daarmee een waardevolle herinnering te creëren vind ik geweldig. 

Ik ga helemaal in jullie dag op om zo jullie verhaal te kunnen vast leggen. Relaxte sfeer, goed eten & drinken, fijne muziek en al jullie dierbaarste mensen en heel veel liefde? I’m in!

Ik werk graag in de regio Nijmegen, Arnhem, Den Bosch en Venlo maar ook zeker daarbuiten