Hi! Ik ben Gina

Geboren en getogen in het Brabantse dorp Cuijk. Waar ik nu nog steeds woon met mijn grote liefde Maurice en onze twee prachtige kinderen. Ons klus huis hebben we gekocht toen ik zwanger was van onze dochter. Langzaam opgeknapt tot ons stulpje wat nu bijna zo goed als af is. Maar sinds dat we met onze voeten dit huis binnen stapten voelde het meteen als thuis.

De passie en liefde die ik heb voor het vastleggen van waardevolle herinneringen is groot. Door een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven weet ik hoe belangrijk en fijn het is dat deze herinnering steeds opnieuw kan worden herbeleefd, gedeeld en gevoeld. Even terug zijn in dat ene moment.

Hoe een perfecte dag er voor mij uit ziet? Met al mijn dierbare aan onze lange tuintafel waar dan heerlijk gegeten, gedronken, gelachen en gehuild mag worden. Waar iedereen zich zelf kan en mag zijn. Maar ook het lezen van een goed boek is iets waar ik enorm van geniet wel met een kop thee of glas wijn in mijn hand, oké guilty niet zonder een stuk chocolade. Voor een stevige wandeling of stuk hardlopen langs de maas kun je mij altijd wakker maken.

Mijn hart heb ik verloren aan Ameland. Heerlijk met mijn blote voeten door het zand struinen met de zeelucht door mijn haren. Op Ameland vind ik rust & ontspanning. Een bruiloft op Ameland fotograferen staat dan ook hoog op mijn Bucket list (check hem hieronder)!

BRUILOFT OP AMELAND

Met je blote voeten over het strand struinen, de zeewind door je haren, de zonsondergang bekijken dat is voor mij ultiem genieten. Op het strand en in de duinen kom ik graag. Het liefst bezoek ik deze op Ameland. Ameland voelt voor mij als thuiskomen. Heel ver weg klopt dit ook want de ouders van mijn opa komen van Hollum. Mij lijkt het geweldig (en dus een droom die uit zou komen) om een bruiloft vast te mogen leggen op mijn favoriete eiland. 

FESTIVAL BRUILOFT

Het lijkt mij super tof om een festival bruiloft te mogen fotografen Ik zie het al helemaal voor me lichtjes in de bomen, blote voeten, slippertjes, spelletjes, dineren aan lange tafels in een heerlijk relaxte setting en sfeer. Omschrijf ik hier jullie bruiloft? Let me know 😉

WINTER BRUILOFT

Winter, veel mensen hebben er een hekel aan. Ik niet! Ook al word het kouder. We kruipen juist wat dichter tegen elkaar, er is warme chocolade melk (duh!), lekker onder dekentjes liggen en een knisperend haardvuur mag natuurlijk niet ontbreken. Allemaal dingen wat ik associeer met warmte en samenzijn. Hoe tof is het om deze elementen in een bruiloft te hebben.